top of page

Beschikbaarheid en prijzen


Neem contact met ons op welke dagen nog beschikbaar zijn voor Casa Lua via het contactformulier of bel direct met 0629342583 of vanuit Portugal (00351) 911509356

Een optie houdt in dat er een mondelinge overeenkomst is voor een bepaalde periode. De optie wordt omgezet naar bezet wanneer er binnen één week een aanbetaling van 20% is ontvangen.

Prijzen

Casa Lua: Bij verhuur gehele villa.

Prijzen voor verhuur van losse hotelkamers wordt onderaan deze pagina vermeld.


De villa kan gehuurd worden door maximaal 16 personen. De prijs is vanaf €150,- per overnachting vanaf 1 persoon. Wij rekenen 25,- voor ieder extra persoon per overnachting.

Er is een eindschoonmaak bedrag van 100,-.

Indien u langer dan een week wilt verblijven wordt het beddengoed en de handdoeken gewisseld. ook is er een gratis tussentijdse schoonmaak op afspraak.

Informeer via het contact formulier naar de beschikbaarheid en prijs in de door u gewenste periode of bel met mij op 0629342583


Het onderstaande is van toepassing op het huren van de gehele villa.

U dient een borg vooraf te betalen van € 250,-- welke na controle bij de uit-check wordt teruggegeven wanneer er geen schade aan de goederen of villa is ontstaan door uw toedoen. Voor kinderen tot en met 2 jaar worden geen verblijfskosten berekend.

Bij boekingen dient U 20% van het totaal bedrag aan te betalen. Het volledige restant bedrag dient 5 weken voor de aanvang van Uw verblijf op onze bankrekening te staan. Bij een annulering rekenen wij altijd 20% aanbetaling, tenzij wij na Uw annulering een andere huurder hebben kunnen vinden voor die periode. Het is dus aan te raden ons zo snel mogelijk op de hoogte te brengen bij problemen zodat de villa voor die periode weer verhuurd kan worden. In dat geval zal de volledige aanbetaling worden teruggestort. Bij het verzenden van het boekingsformulier wordt ook een door verhuurder ondertekende garantieverklaring meegezonden. Dit betekent dat in het geval van onvoorziene omstandigheden er een annulering door verhuurder dient plaats te vinden u het overgemaakte geld binnen één week na annulering volledig krijgt terug gestort.

Casa Lua hotel kamer verhuur:


Casa Lua beschikt over 6 grote slaapkamers met 5 badkamers, een zeer riante keuken en een woongedeelte met sateliet televisie. Verder is het terras rond het zwembad op het zuiden met een buiten bbq en ligbedden.

Prijs per kamer vanaf € 15,- per overnachting afhankelijk van de seizoensperiode en aantal personen.

Er is een eindschoonmaak bedrag van 20,- per kamer. Bij verblijf langer dan 1 week wordt het beddengoed en de handdoeken gewisseld. ook is er een gratis tussentijdse schoonmaak op afspraak.

Kamer 1 en 2 delen een grote badkamer die bij verhuur aan verschillen personen dagelijks gereinigd wordt.

Kamer 3, 4, 5 en 6 hebben ieder een eigen privé badkamer.

Indien de villa als hotel verhuurd is, dus met verschillende gasten in de kamers, wordt iedere dag de keuken, woonkamer, tafels en stoelen en terrassen gereinigd door onze werksters.

Informeer via het contact formulier naar de beschikbaarheid en prijs voor de door u gewenste periode of bel met mij op 0629342583

Bankrekening nummer:

IBAN: NL12INGB0679100296

BIC: INGBNL2A

T.n.v. A.J. van Klarenbosch

bottom of page