Casa de Amantes

Vakantievilla en Bed & Breakfast om verliefd op te worden 


Beschikbaarheid en prijzen


Een optie houdt in dat er een mondelinge overeenkomst is voor een bepaalde periode. De optie wordt omgezet naar bezet wanneer er binnen één week een aanbetaling van 20% is ontvangen.


Prijzen


                                                        De prijs voor het huren van de gehele villa is vanaf € 150,- per dag.

De villa kan gehuurd worden door maximaal 8 personen. De prijs hierboven genoemd is tot 2 personen. Voor ieder extra persoon boven 2 personen wordt er € 35,- p/d extra gerekend. Voor de eindschoonmaak wordt een bedrag van € 100,- gerekend.


Het onderstaande is van toepassing op het huren van de gehele villa.

U dient een borg vooraf te betalen van € 250,-- welke na controle bij de uit-check wordt teruggegeven wanneer er geen schade aan de goederen of villa is ontstaan door uw toedoen. Voor kinderen tot en met 2 jaar worden geen verblijfskosten berekend. 

Bij boekingen dient U 20% van het totaal bedrag aan te betalen. Het volledige restant bedrag dient 5 weken voor de aanvang van Uw verblijf op onze bankrekening te staan. Bij een annulering rekenen wij altijd 20% aanbetaling, tenzij wij na Uw annulering een andere huurder hebben kunnen vinden voor die periode. Het is dus aan te raden ons zo snel mogelijk op de hoogte te brengen bij problemen zodat de villa voor die periode weer verhuurd kan worden. In dat geval zal de volledige aanbetaling worden teruggestort. Bij het verzenden van het boekingsformulier wordt ook een door verhuurder ondertekende garantieverklaring meegezonden. Dit betekent dat in het geval van onvoorziene omstandigheden er een annulering door verhuurder dient plaats te vinden u het overgemaakte geld binnen één week na annulering volledig krijgt terug gestort.


Bankrekening nummer:

IBAN: NL12INGB0679100296 

BIC: INGBNL2A

T.n.v. A.J. van Klarenbosch