Casa de Amantes en Casa Lua

Vakantievilla of Bed & Breakfast om verliefd op te worden 


Beschikbaarheid en prijzen

Neem contact met ons op welke dagen nog beschikbaar zijn voor Casa de Amantes en Casa Lua via het contactformulier of bel direkt met 0629342583 of vanuit Portugal (00351) 911509356


Een optie houdt in dat er een mondelinge overeenkomst is voor een bepaalde periode. De optie wordt omgezet naar bezet wanneer er binnen één week een aanbetaling van 20% is ontvangen.


Prijzen


Casa de Amantes:

De prijs voor het huren van de gehele villa is vanaf € 99,- per dag afhankelijk van de gewenste periode

De villa kan gehuurd worden door maximaal 8 personen. De prijs hierboven genoemd is vamaf 1 persson. Voor ieder extra persoon  wordt er vanaf € 25,- p/d extra gerekend. Voor de eindschoonmaak wordt een bedrag van € 100,- gerekend.

Informeer via het contact formulier naar de beschikbaarheid en prijs in de door u gewenste periode of bel met mij op 0629342583


Het onderstaande is van toepassing op het huren van de gehele villa.

U dient een borg vooraf te betalen van € 250,-- welke na controle bij de uit-check wordt teruggegeven wanneer er geen schade aan de goederen of villa is ontstaan door uw toedoen. Voor kinderen tot en met 2 jaar worden geen verblijfskosten berekend. 

Bij boekingen dient U 20% van het totaal bedrag aan te betalen. Het volledige restant bedrag dient 5 weken voor de aanvang van Uw verblijf op onze bankrekening te staan. Bij een annulering rekenen wij altijd 20% aanbetaling, tenzij wij na Uw annulering een andere huurder hebben kunnen vinden voor die periode. Het is dus aan te raden ons zo snel mogelijk op de hoogte te brengen bij problemen zodat de villa voor die periode weer verhuurd kan worden. In dat geval zal de volledige aanbetaling worden teruggestort. Bij het verzenden van het boekingsformulier wordt ook een door verhuurder ondertekende garantieverklaring meegezonden. Dit betekent dat in het geval van onvoorziene omstandigheden er een annulering door verhuurder dient plaats te vinden u het overgemaakte geld binnen één week na annulering volledig krijgt terug gestort.


Casa Lua centrum Lagos:

Casa Lua beschikt over 4 grote slaapkamers met 3 badkamers, een zeer riante keuken en een woongedeelte met sateliet televisie. Verder is het terras rond het zwembad op het zuiden met een buiten bbq en ligbedden. Tegen extra betaling kan ook van de jacuzzi gebruik gemaakt worden.

Prijs per kamer vanaf € 15,- per overnachting afhankelijk van de seizoensperiode en aantal personen.

Informeer via het contact formulier naar de beschikbaarheid en prijs voor de door u gewenste periode of bel met mij op 0629342583


Bankrekening nummer:

IBAN: NL12INGB0679100296 

BIC: INGBNL2A

T.n.v. A.J. van Klarenbosch